Ajankohtaista

Ajankohtaista

Vaikka toiminta näyttää kovin erilaiselta kuin aiempina vuosina, ei yhdistyksemme toiminta ole kokonaan peruttu. Järjestämme toimintaa pienissä ryhmissä ja etäyhtyeksillä.

toukokuu

kesäkuu 2021

heinäkuu
MA
TI
KE
TO
PE
LA
SU
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Events for 1st kesäkuu
No Events
Events for 2nd kesäkuu
No Events
Events for 3rd kesäkuu
No Events
Events for 4th kesäkuu
No Events
Events for 5th kesäkuu
No Events
Events for 6th kesäkuu
No Events
Events for 7th kesäkuu
No Events
Events for 8th kesäkuu
No Events
Events for 9th kesäkuu
No Events
Events for 10th kesäkuu
No Events
Events for 11th kesäkuu
No Events
Events for 12th kesäkuu
No Events
Events for 13th kesäkuu
No Events
Events for 14th kesäkuu
No Events
Events for 15th kesäkuu
No Events
Events for 16th kesäkuu
No Events
Events for 17th kesäkuu
No Events
Events for 18th kesäkuu
No Events
Events for 19th kesäkuu
No Events
Events for 20th kesäkuu
No Events
Events for 21st kesäkuu
No Events
Events for 22nd kesäkuu
No Events
Events for 23rd kesäkuu
No Events
Events for 24th kesäkuu
No Events
Events for 25th kesäkuu
No Events
Events for 26th kesäkuu
No Events
Events for 27th kesäkuu
No Events
Events for 28th kesäkuu
No Events
Events for 29th kesäkuu
No Events
Events for 30th kesäkuu
No Events
No event found!

Tiedotteet

Yhdistyksen vuosikokous Matarassa

Yhdistyksemme sääntömääräinen vuosikokous pidetään 10.5. klo 18.00 Kansalaistoiminnankeskus Matarassa. Kahvitarjoilu alkaa 17.30. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: hyväksytään tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2020, hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022, valitaan yhdistyksen hallitukselle puheenjohtaja seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi sekä valitaan hallitukseen jäsenet erovuoroisten jäsenten tilalle. Voit tutustua yhdistyksen sääntöihin tästä: Yhdistys Kokouksen yhteydessä on mahdollisuus tutustua yhdistyksemme uuteen toimistoon.

Tervetuloa!

Uusi ensitietovihko julkaistu

Yhdistyksemme on julkaissut uuden ensitietovihkon perheille, joissa on kehitysvammadiagnoosin saanut lapsi. Ensitietovihkon on tarkastanut Keski-Suomen keskussairaalan lastentautien poliklinikka.

Vihko on luettavissa yhdistyksemme nettisivuilla sähköisessä muodossa. Voit tulostaa vihkon itsellesi sivulta.

Lämmin kiitos vihkon valokuvissa esiintyvälle Karinkannan perheelle. Teistä välittyy vihkoon asti rakkaus ja lämpö. Vihkossa olevat ulkoleikkikuvat on otettu helmikuisilta Erityisen ihanilta leikkitreffeiltä. Kiitos kaikille, jotka osallistuitte leikkitreffeille ja annoitte kuvausluvan. Kuvissa näkyy iloa ja energiaa, jota elämä erityisen ihanien lasten kanssa on pullollaan, vaikka matkassa on haasteita ja huoliakin.

Tapahtumiin ja harrastusryhmiin ennakkoilmoittautuminen

Tapahtumiimme ja harrasturyhmiimme voi ilmoittautua ennakkoon, vaikka aikataulut eivät ole vielä varmat. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään tieto tapahtumien aikatauluista ja toteuttamisesta heti, kun ne varmistuvat. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova, vaan ilmoittautuminen vahvistetaan vasta, kun tapahtumien ja harrastusryhmien aikataulut varmistuvat.Ilmoittautumislomake Toiminta-välilehdellä.

Etsimme projektikoordinaattoria

Etsimme yhdistykseemme projektikoordinaattoria Tuu mukaan -hankkeeseen. Tuu mukaan on uuden tyyppistä, esteetöntä nuorisotyötä, joka tarjoaa osallisuutta ja monipuolista ja mielekästä vapaa-ajantoimintaa nuorille. Lisäksi rakennamme tuettuja vapaaehtoistehtäviä eri ikäisille ja erilaisille ihmsille. Jos uuden luominen, yhdenvertaisuus ja nuorisotyö on lähellä sydäntäsi; jos sinulla on hankeosaamista ja pystyt hallitsemaan monimutkaista kokonaisuutta, taidat olla juuri etsimämme tyyppi.

Lue lisää hankkeesta nettisivujemme Tuu mukaan -sivuilta

Keski-Suomen Vammaispalvelusäätiö

Yhdistyksemme on saanut tänä jouluna kaksi lahjoitusta. Yhteistyökumppanimme Keski-Suomen Vammaispalvelusäätiö on lahjoittanut meille joulukorttirahansa (250 €). Kiitämme lahjoituksesta!

Mustankorkea oy

Mustankorkea oy on valitsi yhdistyksemme viime joulun lahjoituskohteeksi. Saimme lahjoituksena 900 €.
Kiitämme lahjoituksesta! Ja kiitämme kaikkia meitä ehdottaneita.

SOTE-uudistus

Yhdistyksemme on mukana Keski-Suomen sote-uudistuksessa. Olemme muiden järjestöjen kanssa kehittämässä osallisuuden mallia sekä seuraamme ja kommentoimme soteuudistyksen etenemistä.

Lue lisää sote-uudistuksesta Keski-Suomen sote-uudistus

Maakunnan ja järjestöjen kumppanuuspöytä

Yhdistyksemme edustaa keskisuomalaisia vammaisjärjestöjä maakunnan ja järjestöjen kumppaanuuspöydässä. Kumppanuuspöydässä on mukana eri toimialojen järjestöjen edustajat, maakunnan, kaupungin ja sairaanhoitopiirin edustajat. Kumppanuuspöydässä rakennetaan yhteistä ymmärrystä ajankohtaisista asioista.