Kulttuuria kaikille

Kulttuuriharrastukset

Laulutreffit
Syksyn ajan kokoonnutaan Piippurannan klubille (Paperitehtaankatu 1, Jyväskylä) laulamaan yhteislauluja. Laulutreffeille voi tulla yhdessä ystävän kanssa tai sieltä voi löytää uuden ystävän. Laulutreffit kokoontuu 6.10. laulamaan lauluja Valosta, 3.11. laulamaan lauluja Elämästä ja 15.12. laulamaan lauluja joululauluja kaikille. Laulutreffit järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen Kehitysvammaisten Tuki ry:n, Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n ja Jyväskylän Lähitalojen kanssa.

Laulutreffeillä lauletaan yhdessä tuttuja lauluja. Säestäjänä toimii Riikka Kannisto. Joskus saamme artistivieraita. Jokainen saa laulaa omalla äänellään, innokkaasti tai hiljaisesti.

Laulutreffeillä on teema, josta laulut kertovat. Osallistujat voivat toivoa lauluja etukäteen tai paikan päällä. Laulutreffit on kaikille avoin, voit tulla rohkeasti mukaan. Juuri sinulle on paikka tällä klubilla!

Lisätietoja yhdistyskoordinaattori Liisa Ansiolta p. 045 2702916, liisa.ansio(a)kstuki.fi
Kansalaisopiston kuvataidekurssi
Kehitysvammaisten aikuisten kuvataidekurssi kansalaisopistossa (16t) 19.9-14.11 ma klo. 10-11.30 kansalaisopiston kuvataideluokassa pääkirjastolla, opettajana erityisopettaja Marketta Moksi.

Kurssilla tutustumme erilaisiin kuvan tekemisen tapoihin, harjoittelemme havainnointia sekä ajatusten ja tunteiden ilmaisua kuvien avulla. Kurssilla piirrämme lyijykynällä, hiilellä, väriliiiduilla sekä maalaamme vesiväreillä, akryyliväreillä ja pipetin avulla. Et tarvitse aiempaa kokemusta piirtämisestä tai maalaamisesta! Kurssilla tavoitteena on ilo omasta ilmaisusta ja onnistumisen kokemukset!😊 Lämpimästi tervetuloa taiteilemaan! ❤️
Kurssimaksu 13€, materiaalipaketti n. 40 €. Opetushallituksen opintoseteliavustuksella tuettu kurssi, tuki otettu huomioon kurssimaksussa. Ensimmäisellä tapaamiskerra Taidetarvike Artlon Hanna Laakko tulee esittelemään taidetarvikkeita. Häneltä voi ostaa edulliseen hintaan tarvikepaketin.

Ilmoittautuminen 24.8 alkaen, kansalaisopisto p. 014 266 0107

Haluan kotiin -näytelmä

Haluan kotiin -esitys on tehty yhteistyössä Keski-Suomen Kehitysvammaisten tuki ry:n kanssa ja se käsittelee kehitysvammaisten asumista ja itsemääräämisoikeutta. Esitystä varten kerättiin tarinoita kehitysvammaisilta, heidän läheisiltään ja heidän kanssaan työskenteleviltä, joita hyödynnettiin esityksen käsikirjoituksessa.

Lisätietoa näytelmästä löydät täältä: Teatterikone (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Ajankohtaiset asiat