Leirit ja retket

Perheiden retki Ähtäriin

Tänä kesänä tarjoammejäsenperheillemme mahdollisuuden omatoimiseen retkeen Ähtärin eläinpuistoon. Retkipäivän voi valita kahdesta eri viikonlopusta 30.-31.7. tai 6.-7.8. (Tulppaanissa 2/22 oli vain ensimmäinen vaihtoehto.) Pandaretkelle on varattu 50 pääsylippua eläinpuistoon. Lipuilla voi tutustua koko eläinpuistoon ja farmiin. Retkelle lähdetään omin kyydein. Pääsyliput eläinpuistoon ovat osallistujille maksuttomia.

Ilmoittautuminen
Retkelle ilmoittaudutaan sähköpostitse info@kstuki.fi. Kerro ilmoittautumissähköpostissasi yhdistyksemme jäsenen nimi, kuinka monta lasta ja aikuista on lähdössä retkelle. Kerro myös, onko joku lähtijöistä oikeutettu avustajaan (esim. EU-vammaiskortti A-merkinnällä tai muu avustajaoikeus) ja onko joku lähtijöistä avustaja.

Liput ja lisätiedot
Ilmoittautuneet saavat vahvistuksen osallistumisesta sähköpostitse. Pääsyliput eläinpuistoon saa Ähtäri Zoon sisäänkäynnistä yhdistyksemme jäsenen nimellä. Voit kysyä lisätietoja info@kstuki.fi-sähköpostista.

Kuvassa on valokuva kokoelma. Ylimpänä on pandan kuva, sen oikealla puolella on kuva kirjavasta kukosta ja alapuolella kuva ahmasta, joka kurkistaa puunrungon sisältä. Kuvassa lukee Lähdetään Ähtäriin. Lisäksi kuvassa lukee kuvat Ähtäri Zoo

Ajankohtaiset asiat

30.-31.7. ja 6.-7.8.2022
Perheiden omatoiminen Pandaretki Ähtärin eläinpuistoon. Ilmoittaudu retkelle info@kstuki.fi