Liikunta ja urheilutoiminta

Liikunta ja urheilutoiminta

Jyväskylän kaupungin soveltavan liikunnan palvelut

Jäsenistömme on lämpimästi tervetullut osallistumaan Jyväskylän kaupungin soveltavan liikunnan ryhmiin ja tapahtumiin. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin liikuntapalveluiden kanssa. Voit tutustua ryhmiin ja tapahtumiin tästä linkistä Jyväskylän kaupunki soveltava liikunta (Linkki aukeaa uuteen ikkunaan)
Kysy lisää soveltavan liikunnan vastaavalta ohjaajalta, Heli Sohkaselta 014- 2664 272, 050-3819560
heli.sohkanen@jyvaskyla.fi

Sählykerho - Liikunnan iloa kaikenikäisille!

Sählykerho kokoontuu lauantaisin klo 14.30 - 16 Killerillä Buugissa. Sählykerhomme on siirtynyt Salibandyjoukkue O2-Jyväskylän toiminnaksi. Lisätiedot Jani Saukko, jani.saukko (at) o2-jkl.fi, puh. 040 966 3902 (klo. 10-18). Syyskuun ajan voit tutustua toimintaan maksutta.
Sählykerhossa pääset mukaan hyvään joukkueeseen ja kannustavaan ilmapiiriin. Tule mukaan pelaamaan!
Salibandyjoukkue O2 järjestää myös lapsille ja varhaisnuorille soveltavan liikunnan ryhmää. Lasten ryhmä kokoontuu Vaajakosken koululla keskiviikkoisin klo 17-18. Lisätiedot ja ilmoittautuminen O2:n sivuilla. Erityislasten salibandykerho.

Yleisurheilu Special Olympics -kerhossa ja kilparyhmässä

Jyväskylän kenttäurheilijat järjestävät Special Olympics -yleisyrheilukerhoa erityistä tukea tarvitseville 8-15-vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu Hipposhallissa keskiviikkoisin klo 17-18. Hinta on 10 €/kerta, laskutetaan kauden lopulla osallistumisen mukaan. Kerhossa harjoitellaan yleisurheilua hauskasti ja jokaisen taidot ja vahvuudet huomioon ottaen.

Jyväskylän kenttäurheilijoilla on myös Paranuorten kilparyhmä yli 12-vuotiaille yleisurheilijoille. Ryhmässä voi treenata kerran viikossa tai kaksi kertaa viikossa. Harjoittelu on tavoitteellista ja kilpailuihin tähtäävää. Eri lajeja harjoitellaan monipuolisesti ja jokaisen taidot, vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Kilparyhmän osallistumismaksu on 55 €/kk (kerran viikossa treenavat) ja 67 €/kk (kaksi kertaa viikossa treenaavat). Tule mukaan harrastamaan kannustavassa ja hyvässä ilmapiirissa.
Ilmoittautuminen ryhmiin JKU:n nettisivuilla. Pääset sivulle tästä Parayleisurheilu (linkki aukeaa uuteen välilehteen)
Lisätietoja: sokerho@jku.fi
kstuki yhdistyksemme kuva

Ajankohtaiset asiat

Aluehallintovirasto (AVI) on antanut suosituksen, että kaikki harrastustoiminta on tauolla ainakin tammikuun alkupuolelle asti. Käynnistämme ryhmätoimintaa sitä mukaa kun suostuksia väljennetään.

Tapaamiset

Tähän tulossa tapaamiset.