Liikunta ja urheilutoiminta

Liikunta ja urheilutoiminta

Sählykerho - Liikunnan iloa kaikenikäisille!

Sählykerho kokoontuu lauantaisin klo 14.30 - 16 Killerillä Buugissa. Sählykerhomme on siirtynyt Salibandyjoukkue O2-Jyväskylän toiminnaksi. Lisätiedot Jani Saukko, jani.saukko (at) o2-jkl.fi, puh. 040 966 3902 (klo. 10-18). Syyskuun ajan voit tutustua toimintaan maksutta.
Sählykerhossa pääset mukaan hyvään joukkueeseen ja kannustavaan ilmapiiriin. Tule mukaan pelaamaan!
Salibandyjoukkue O2 järjestää myös lapsille ja varhaisnuorille soveltavan liikunnan ryhmää. Lasten ryhmä kokoontuu Vaajakosken koululla keskiviikkoisin klo 17-18. Lisätiedot ja ilmoittautuminen O2:n sivuilla. Erityislasten salibandykerho.

Yleisurheilu Special Olympics -kerhossa ja kilparyhmässä

Jyväskylän kenttäurheilijat järjestävät Special Olympics -yleisyrheilukerhoa erityistä tukea tarvitseville 8-15-vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu Hipposhallissa keskiviikkoisin klo 17-18. Hinta on 10 €/kerta, laskutetaan kauden lopulla osallistumisen mukaan. Kerhossa harjoitellaan yleisurheilua hauskasti ja jokaisen taidot ja vahvuudet huomioon ottaen.

Jyväskylän kenttäurheilijoilla on myös Paranuorten kilparyhmä yli 12-vuotiaille yleisurheilijoille. Ryhmässä voi treenata kerran viikossa tai kaksi kertaa viikossa. Harjoittelu on tavoitteellista ja kilpailuihin tähtäävää. Eri lajeja harjoitellaan monipuolisesti ja jokaisen taidot, vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Kilparyhmän osallistumismaksu on 55 €/kk (kerran viikossa treenavat) ja 67 €/kk (kaksi kertaa viikossa treenaavat). Tule mukaan harrastamaan kannustavassa ja hyvässä ilmapiirissa.
Ilmoittautuminen ryhmiin JKU:n nettisivuilla. Pääset sivulle tästä Parayleisurheilu (linkki aukeaa uuteen välilehteen)
Lisätietoja: sokerho@jku.fi

Hanaa! - Toimintaa erityistä tukea tarvitseville nuorille

Yhdistyksemme on mukana Tatu ry:n Hanaa! -hankkeessa, jossa järjestetään vapaa-ajantoimintaa erityistä tukea tarvitseville nuorille. Kesän aikana järjestetään kivaa tekemistä ulkoillen, pihapelejä pelaille ja jätskillä käyden. Syksyllä on uudet suunnitelmat.
Toiminta on maksutonta. Tapahtumien järjestämisessä huomioidaan turvallisuus.
Lisätietoja Piritta Mattinen p. 044 741 1777, piritta.mattinen@tatury.fi
kstuki yhdistyksemme kuva

Ajankohtaiset asiat

Tähän tulossa ajankohtaista asiaa.

Tapaamiset

Tähän tulossa tapaamiset.