Liikunta ja urheilutoiminta

Liikunta ja urheilutoiminta

Jyväskylän kaupungin soveltavan liikunnan palvelut

Jäsenistömme on lämpimästi tervetullut osallistumaan Jyväskylän kaupungin soveltavan liikunnan ryhmiin ja tapahtumiin. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin liikuntapalveluiden kanssa. Voit tutustua ryhmiin ja tapahtumiin tästä linkistä Jyväskylän kaupunki soveltava liikunta (Linkki aukeaa uuteen ikkunaan)
Kysy lisää soveltavan liikunnan vastaavalta ohjaajalta, Heli Sohkaselta 014- 2664 272, 050-3819560
heli.sohkanen@jyvaskyla.fi

Sählykerho - Liikunnan iloa kaikenikäisille!

Sählykerho - Liikunnan iloa kaikenikäisille!
Sählykerho kokoontuu lauantaisin klo 10.00-11.00 ja 11.00-12.00 Keltinmäen koululla. Sählykerhomme on siirtynyt Salibandyjoukkue O2-Jyväskylän toiminnaksi. Lisätiedot Asmo Hakanen, asmo.hakanen@o2-jkl.fi, puh. 040 9663753 (klo. 10-18). Syyskuun ajan voit tutustua toimintaan maksutta.
Salibandyjoukkue O2 järjestää myös lapsille ja varhaisnuorille soveltavan liikunnan ryhmää. Lasten ryhmä kokoontuu Keltinmäen koululla keskiviikkoisin klo 17.15-18.15.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen O2:n sivuilla. Pääset ilmoittautumaan tästä linkistä Ilmoittautumislomake (aukeaa uuteen välilehteen).
Sählykerhossa pääset mukaan hyvään joukkueeseen ja kannustavaan ilmapiiriin. Tule mukaan pelaamaan!

Yleisurheilu Special Olympics -kerhossa ja kilparyhmässä

Jyväskylän kenttäurheilijat järjestävät Special Olympics -yleisyrheilukerhoa erityistä tukea tarvitseville 8-15-vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu Hipposhallissa keskiviikkoisin klo 17-18. Hinta on 10 €/kerta, laskutetaan kauden lopulla osallistumisen mukaan. Kerhossa harjoitellaan yleisurheilua hauskasti ja jokaisen taidot ja vahvuudet huomioon ottaen.

Jyväskylän kenttäurheilijoilla on myös Paranuorten kilparyhmä yli 12-vuotiaille yleisurheilijoille. Ryhmässä voi treenata kerran viikossa tai kaksi kertaa viikossa. Harjoittelu on tavoitteellista ja kilpailuihin tähtäävää. Eri lajeja harjoitellaan monipuolisesti ja jokaisen taidot, vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Kilparyhmän osallistumismaksu on 55 €/kk (kerran viikossa treenavat) ja 67 €/kk (kaksi kertaa viikossa treenaavat). Tule mukaan harrastamaan kannustavassa ja hyvässä ilmapiirissa.
Ilmoittautuminen ryhmiin JKU:n nettisivuilla. Pääset sivulle tästä Parayleisurheilu (linkki aukeaa uuteen välilehteen)
Lisätietoja: sokerho@jku.fi

Jyväskylän Naisvoimistelijoiden Voikkasutinaryhmä

Voikka-sutina on soveltavan liikunnan ryhmä. Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitojen ohella ryhmässä toimimista, jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Nautitaan liikunnan ilosta yhdessä pelaten, leikkien ja voimistellen. Tavoitteena on oppia motorisia taitoja, saada rohkeutta itsensä ylittämiseen turvallisessa porukassa ja kokea onnistumisen hurmaa. Jumppaan voi ottaa mukaan vanhemman tai henkilökohtaisen avustajan.

Tiedustelut johanna.harju@jnv.fi tai toimiston aukioloaikoina puhelimitse 0440206669.

Lisätietoa sivulta: https://jnv.fi/harrasteliikunta/lapset/
Alle 10v Kukkulan koulu ti 17:00-18:00
Yli 10v Kukkulan koulu ti 18:00-19:00
Hinta 110e/kausi

Soveltavan liikunnan ryhmä kaikenikäisille lapsille ja heidän huoltajilleen

Ryhmän tavoitteena on päästä liikkumaan ja nauttimaan liikunnan riemusta.
Woimanpesän pehmeä alusta, välineet ja telineet mahdollistavat hyvin monipuolisen liikkumisen.
Woimanpesä sunnuntai klo 17.00-18.00

Toiminnalla on ilo- ja hikitakuu!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen www.harjunwoima.fi

JYP Special Hockey

Special Hockey – toiminta aloitetaan syyskauden kokeilukerroilla Peurungan jäähallissa sunnuntaina 24.10.2021.
Toiminnan järjestää JYP Juniorit ry ja toiminnan mahdollistamisessa ovat mukana JYP Jyväskylä Oy, Suomen Sporttiareenat Oy sekä Peurungan Jäähalli .
JYP Special Hockey on tarkoitettu Keski-Suomen alueen 6-16 vuotiaille erityislapsille ja -nuorille.
Special Hockey - toiminta on suunnattu lapsille, joilla oman vamman, sairauden, muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi on vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaryhmään.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
https://www.jypjuniorit.fi/uutiset/45823/jyp-special-hockey

kstuki yhdistyksemme kuva

Ajankohtaiset asiat

Ilmoittautuminen Jyväskylän Kenttäurheilijoiden soveltavan liikunnan ja parayleisurheilun syksyn 2021 ryhmiin on käynnissä 5.9. saakka osoitteessa https://jku.fi/parayleisurheilu/.

JKU kehittää omaa soveltavan liikunnan ja parayleisurheilun toimintaa ja perustaa uusia ryhmiä liikunnassaan tukea tarvitseville. Tarjontaa on niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan seuran harrastustoimintaan! Lisätietoa ryhmistä ja ilmoittautuminen löytyy https://jku.fi/parayleisurheilu/. Ryhmien ilmoittautumissivun avaamalla pääset tarkastelemaan ryhmien harjoituspäiviä ja -aikoja ja muita lisätietoja.

Lisätietoa ja kysymykset katri.ruuskanen@jku.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikille avoimeen harrastustoimintaan!

Tapaamiset

Tähän tulossa tapaamiset.