Tuu mukaan

Tuu mukaan

Tuu mukaan on toimintaa nuorille. Asemapaikkamme on Veturitallit.
Tuu mukaan -toiminta on tarkoitettu 13 - 29-vuotiaille. Suunnittelemme toiminnan sisällöt yhdessä osallistujien kanssa. Tärkeintä on, että kaikki saavat tulla mukaan, kaikki saavat osallistua. Jos kaipaat kivaa tekemistä ja olemista kavereiden (uusien tai vanhojen kanssa), tuu mukaan. Jos jokin tuntuu vaikealta, niin harjoitellaan sitä yhdessä. Tuu mukaan!
Tuu mukaan -toiminta syntyy verkostossa. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut, Jyvässeudun Me itse -ryhmä Mataran menevät, Jyväksylän seurakunta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän kristillinen opisto sekä TATU ry.
Etsimme projektikoordinaattoria
Jos uuden luominen, yhdenvertaisuus ja nuorisotyö on lähellä sydäntäsi; jos sinulla on hankeosaamista ja pystyt hallitsemaan monimutkaista kokonaisuutta, taidat olla juuri etsimämme tyyppi, sillä haemme yhdistykseemme PROJEKTIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hanke ajoittuu aikavälille 05/2021- 31.12.2023. Työn aloitus toukokuussa tai sovittaessa myöhemmin.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu koordinoida hanketta ja vastata hankkeen menestyksekkäästä toteutuksesta. Tehtävään sisältyy myös raporttien laatiminen rahoittajan antamien ohjeiden mukaisesti. Työhön liittyvä ohjaus ja tuki on järjestetty yhdistyksen henkilöstön sekä hallituksen toimesta.

Etsimällämme projektikoordinaattorilla on tehtävään soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta, hyvät toiminnan koordinointi-, viestintä- sekä yhteistyötaidot. Hakijalle katsotaan eduksi, mikäli on aiempaa kokemusta julkisrahoitteisesta hanketyöstä. Hakijan tulee hallita myös hyvin eri viestintävälineiden ja tietojärjestelmien käyttö.

Koulutus ja/tai kokemus kehitysvammaistyöstä, tieto kehitysvammaisuudesta sekä kohderyhmän tuntemus ovat eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, aloitteellisuutta, hyvää yhteistyökykyä ja palveluasennetta, luotettavuutta ja tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen. Työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle sydämellisen ja lämminhenkisen yhteisön ja joukon ihmisiä, jotka osaltaan tekevät kaikkensa, että sinä voit onnistua ja menestyä työssäsi.

Hakemukset liitteineen 7.5.2021 klo 17.00 mennessä sähköpostitse petri.liukkonen@elisanet.fi

Lisätietoja:

Petri Liukkonen, pj. , 044-0522099 (klo 16.30 jälkeen) tai petri.liukkonen@elisanet.fi

Liisa Ansio, yhdistyskoordinaattori, 045-2702916 (22.4., 23.4., 28.4., 5.5. klo 9.00-15.00), liisa.ansio@kstuki.fi

LOGO-kilpailu
Julistamme juhallisesti Tuu mukaan -logokilpailun alkaneeksi. Logokilpailussa etsitään logoa Tuu mukaan -toiminnalle. Mikä kuva tai kuvio kuvaisi toimintaa? Mistä merkistä Tuu mukaan tunnetaan?

Kilpailuun on tarkoitettu 13-29-vuotiaille nuorille, mutta saa siihen osallistua muutkin.

Kilpailuehdotukset voi toteuttaa millä tahansa välineellä (piirtämällä, askartelemalla, maalaamalla tai tietokoneella). Voittajalogo muutetaan sähköiseen muotoon ja muokataan logoksi kilpailun.

Kilpailuehdotusten tulee olla vähintään A5-kokoiselle paperille sopivia ja enintään A4-kokoiselle paperille sopivia.

Logon pitää olla tekijän itsensä suunnittelema. Mitään valmista logoa ei saa kopioida.

Kilpailuun voi osallistua myös yhdessä toisen kanssa.

Kilpailutyöt julkaistaan yhdistyksemme nettisivuilla.

Voit palauttaa ehdotuksesi yhdistyksemme toimistolle, Matarankatu 6 A, 40100 JYVÄSKYLÄ
tai yhdistyskoordinaattori Liisa Ansiolle, liisa.ansio@kstuki.fi. Liitä mukaan tekijän nimi ja yhteystiedot

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tuu mukaan! Juuri Sinä voit suunnitella meidän logon! Juuri Sinä voit voittaa yllätyspalkintoja!

tuu mukaan kstuki

Logokilpailun satoa:

Ajankohtaiset asiat

STM myönsi avustuksen
Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Tuu mukaan -hankkeelle STEAn ehdottaman toiminta-avustuksen. Olemme iloisia ja ylpeitä päästessämme aloittamaan nyt toden teolla tätä hanketta.

Etsimme projektikoordinaattoria

Etsimme yhdistykseemme projektikoordinaattoria Tuu mukaan -hankkeeseen. Tuu mukaan on uuden tyyppistä, esteetöntä nuorisotyötä, joka tarjoaa osallisuutta ja monipuolista ja mielekästä vapaa-ajantoimintaa nuorille. Lisäksi rakennamme tuettuja vapaaehtoistehtäviä eri ikäisille ja erilaisille ihmsille. Jos uuden luominen, yhdenvertaisuus ja nuorisotyö on lähellä sydäntäsi; jos sinulla on hankeosaamista ja pystyt hallitsemaan monimutkaista kokonaisuutta, taidat olla juuri etsimämme tyyppi.
STEAlta myönteinen avustusehdotus
STEA on ehdottanut yhdistyksellemme kolmevuotista hankerahoitusta Tuu mukaan -toiminnan aloittamiseen Jyväskylässä. Hankkeen mahdollistaa Tuu mukaan -toiminnan monipuolisen kehittämisen.
Tuu mukaan - tutustutaan ja kehitetään toimintaa yhdessä.

Tapaamiset

Aloitamme tapaamiset huhtikuun alussa. Tapaamispäivät ovat joka toinen tiistai.
Tuu mukaan Veturitalleille
tiistaina 6.4.2021 kello 18.00-19.30.
tiistaina 20.4.2021 kello 18.00-19.30.
tiistaina 4.5.2021 kello 18.00-19.30.
tiistaina 18.5.2021 kello 18.00-19.30.
Ilmoittaudu mukaan tästä: lomake Linkki aukeaa uuteen välilehteen.
Tai soita tai lähetä sähköpostia suoraan Liisa yhdistyskoordinaattorille, p. 045 2702916, liisa.ansio@kstuki.fi