Toiminta

Yhdistyksemme toiminta

Keski-Suomen Kehitysvammaisten Tuki ry tarjoaa monipuolista toimintaa kehitysvammaisille (mm. kerhot, leirit, retket) ja heidän perheilleen (mm. vertaistukiryhmät, viikonloppuleirit, tutustumiskäynnit).
Noudatamme kaikissa tapaamisissamme turvallisuus- ja hygenia ohjeita. Tarjolla on käsidesiä ja suosittelemme maskin käyttöä. Turvavälinä pidetään 2 metriä. Ryhmätapaamisiin on ennakkoilmoittautuminen ja paikalla on enintään kymmenen henkeä. Voit tutustua Tukiliiton yleisiin turvallisuusohjeisiin Tukiliiton nettisivuilla.
Koska emme tiedä varmasti, milloin ja missä voimme tapaamisia ja harrastusryhmiä pitää, otamme vastaan ennakkoilmoittautumisia. Ennakkoilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa tapahtumista, heti kun yksityiskohdat varmistuvat. Linkki ennakkoilmoittautumislomakkeeseen aukeaa uuteen välilehteen: Ennakkoilmoittautumislomake

Ennakkoilmoittautumisten tietosuojaseloste on luettavissa tässä (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Tuki ja neuvot

Tietoa, tukea, neuvoja ja ohjausta - https://www.tukiliitto.fi/tuki-ja-neuvot/
Kirsi Rautiainen on tehnyt Eemu-lastenkirjan kehitysvammaisuudesta ja lapsiperhe-elämästä. Tästä linkistä pääset kirjasta tehtyyn videoon. Video sopii hyvin lapsiperheissä tai vaikka lasten ystävien kanssa katsottavaksi. Videossa äänen saavat niin Eemu itse kuin sisarukset ja vanhemmatkin.
kstuki yhdistyksemme kuva
kstuki yhdistyksemme kuva
kstuki yhdistyksemme kuva

Ilmoittautuminen tapahtumiin ja harrastusryhmiin.

Voit ennakkoilmoittautua tapahtumiin ja harrastusryhmiin tässä: Ennakkoilmoittautumislomake Linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Tapaamiset

16.6. Erityisen ihana kesäretki perheille Ränssin kievarissa.

29.6. klo 17.30 - 19.30 Tuu mukaan -nuotioretki Ladun majalla nuorille. (Rankkasateen sattuessa tapaaminen Veturitalleilla. Ilmoittaudu yhdistyskoordinaattorille

13.7. klo 15-16 Tuu mukaan -jäätelötreffit Satamassa.

8.8. klo 15.00 Elämä on laiffii -kesäteatteri Ränssin kievarissa

11.8. klo 18.00 Robin Hood -kesäteatteri Naissaaren näyttämöllä.

17.8. klo 13.00 Elämä on laiffii -kesäteatteri Ränssin kievarissa.