Toiminta

Yhdistyksemme toiminta

Keski-Suomen Kehitysvammaisten Tuki ry tarjoaa monipuolista toimintaa kehitysvammaisille (mm. kerhot, leirit, retket) ja heidän perheilleen (mm. vertaistukiryhmät, viikonloppuleirit, tutustumiskäynnit).
Noudatamme kaikissa tapaamisissamme turvallisuus- ja hygenia ohjeita. Tarjolla on käsidesiä ja voit käyttää halutessasi maskia. Moniin ryhmiimme toivomme ilmoittautumista. Voit tutustua Tukiliiton yleisiin turvallisuusohjeisiin Tukiliiton nettisivuilla.
Voit ilmoittautua alla olevasta linkistä tapahtumiimme ja ryhmiimme. Linkki ennakkoilmoittautumislomakkeeseen aukeaa uuteen välilehteen: Ennakkoilmoittautumislomake

Ennakkoilmoittautumisten tietosuojaseloste on luettavissa tässä (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Tuki ja neuvot

Tietoa, tukea, neuvoja ja ohjausta - https://www.tukiliitto.fi/tuki-ja-neuvot/
Kirsi Rautiainen on tehnyt Eemu-lastenkirjan kehitysvammaisuudesta ja lapsiperhe-elämästä. Tästä linkistä pääset kirjasta tehtyyn videoon. Video sopii hyvin lapsiperheissä tai vaikka lasten ystävien kanssa katsottavaksi. Videossa äänen saavat niin Eemu itse kuin sisarukset ja vanhemmatkin.
kstuki yhdistyksemme kuva
kstuki yhdistyksemme kuva
kstuki yhdistyksemme kuva

Ilmoittautuminen tapahtumiin ja harrastusryhmiin.

Voit ennakkoilmoittautua tapahtumiin ja harrastusryhmiin tässä: Ennakkoilmoittautumislomake Linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Voit ilmoittautua Tuumaustauko-ryhmään tässä: Ilmoittautuminen Tuumaustauko-ryhmän Linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Tapaamiset