Toiminta

Yhdistyksemme toiminta

Keski-Suomen Kehitysvammaisten Tuki ry tarjoaa monipuolista toimintaa kehitysvammaisille (mm. kerhot, leirit, retket) ja heidän perheilleen (mm. vertaistukiryhmät, viikonloppuleirit, tutustumiskäynnit).
Noudatamme kaikissa tapaamisissamme turvallisuus- ja hygenia ohjeita. Tarjolla on käsidesiä ja suosittelemme maskin käyttöä. Turvavälinä pidetään 2 metriä. Ryhmätapaamisiin on ennakkoilmoittautuminen ja paikalla on enintään kymmenen henkeä. Voit tutustua Tukiliiton yleisiin turvallisuusohjeisiin Tukiliiton nettisivuilla.
Koska emme tiedä varmasti, milloin ja missä voimme tapaamisia ja harrastusryhmiä pitää, otamme vastaan ennakkoilmoittautumisia. Ennakkoilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa tapahtumista, heti kun yksityiskohdat varmistuvat. Linkki ennakkoilmoittautumislomakkeeseen aukeaa uuteen välilehteen: Ennakkoilmoittautumislomake

Ennakkoilmoittautumisten tietosuojaseloste on luettavissa tässä (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Tuki ja neuvot

Tietoa, tukea, neuvoja ja ohjausta - https://www.tukiliitto.fi/tuki-ja-neuvot/
Kirsi Rautiainen on tehnyt Eemu-lastenkirjan kehitysvammaisuudesta ja lapsiperhe-elämästä. Tästä linkistä pääset kirjasta tehtyyn videoon. Video sopii hyvin lapsiperheissä tai vaikka lasten ystävien kanssa katsottavaksi. Videossa äänen saavat niin Eemu itse kuin sisarukset ja vanhemmatkin.
kstuki yhdistyksemme kuva
kstuki yhdistyksemme kuva
kstuki yhdistyksemme kuva

Ilmoittautuminen tapahtumiin ja harrastusryhmiin.

Voit ennakkoilmoittautua tapahtumiin ja harrastusryhmiin tässä: Ennakkoilmoittautumislomake Linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Voit ilmoittautua Tuumaustauko-ryhmään tässä: Ilmoittautuminen Tuumaustauko-ryhmän Linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Tapaamiset

Yhdityksemme vuosikokous 25.4. Kansalaistoiminnankeskus Matarassa klo 18.00 alkaen.

16.12. Puurojuhla ravintola Friidassa.