Yhdistyksemme

Keski-Suomen Kehitysvammaisten tuki ry toimii Keski-Suomessa 15 kunnan alueella kotipaikkanaan Jyväskylä. Toiminta keskittyy Jyväskylän kaupungin ja Muuramen alueille.

Yhdistyksen tarkoitus on tukea toiminta-alueensa kehitysvammaisten ja heidän perheidensä elämää sekä valvoa heidän etujaan ja olla osaltaan luomassa olosuhteita, joiden vallitessa kehitysvammaisilla on mahdollisuus elää tasa-arvoista ja täysipainoista elämää.

Yhdistys järjestää kehitysvammaisille ja heidän perheilleen yhteisiä tilaisuuksia keskinäisen tukemisen ja yhdessäolon merkeissä. Erityisesti tuetaan uusien perheiden ja jäsenten mukaantuloa toimintaan.

Yhdistys järjestää leiri-, kurssi-, kerho-, koulutus-, retki- ja vapaa-ajan toimintaa jäsenilleen. Toimintoja järjestetään joko yksin tai yhteistyössä muiden yhteistyötahojen kanssa. Yhdistyksellä on yksi työntekijä.

Yhdistyksemme on aktiivisesti mukana monenlaisessa kehittämistoiminnassa. Olemme päätoteuttajana STEA-rahoitteisessa Tuu mukaan -hankkeessa, jonka omille nettisivuille pääset tästä Tuu mukaan. Tuu mukaan -toiminnassa luodaan esteetöntä nuorisotyötä. Olemme myös mukana osatoteuttajana JAMKin hallinnoimassa Tuettu osuuskunta -hankkeessa, jonka omille nettisivuille pääset tästä. Tuettu osuuskunta Hankkeessa parannetaan kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuutta ansaita palkkaa sekä vahvistetaan yritysten yhteiskuntavastuuta.

Yhdistyksemme hallitus. Kaikilla koronamaskit päässä.
kstuki yhdistyksemme kuva

Hallituksen jäseniä kokouspöydän ääressä. Pöydän päässä iso näyttö, jossa diaesitys.